FORT ∙ ÀGIL ∙ SERÈ


equilibrio

Què és M—YOGA?

És un projecte que es va iniciar amb enorme il·lusió al 2013. Després de 12 anys d'experiència com a professor de ioga, vaig decidir bolcar-me completament en el que és la meva passió, el ioga, i així compartir els il·limitats beneficis d'aquesta pràctica mil·lenària, amb els/les qui m'acompanyen en les meves classes.

M—YOGA està format per M. Merzoug Labdouni, professor de Ioga amb més de 13 anys d'experiència, i certificat professionalment. La majoria de classes grupals s'imparteixen en l'estil Hatha Vinyasa (Ioga Dinàmic), però també domino altres disciplines com el Ioga Nidra, Flow i Ioga Terapèutic.

Actualment dono classes de Ioga a grups reduïts —per així garantir un tracte personalitzat i proper a cadascun/a dels meus/de les meves alumnes— en centres de Llavaneres i Mataró,
encara així, estic obert a impartir més classes en
altres centres de la zona del Maresme.
També imparteixo classes privades a M—YOGA Studio, situat a Llavaneres, individuals o per a parelles, també per a dones embarassades i yoguitos (nens i nenes). 

A més de les classes grupals i privades, periòdicament organitzem tallers especialitzats de ioga i meditació, i esdeveniments per recaptar fons per a organitzacions benèfiques 'Ioga Solidari'.

 

[ n a m a s t e ]
 


Esdeveniments celebrats